Kanelkake i langpanne
45 min
9 varer
473
En langpannekake passer perfekt i barnebursdager, skoleavslutninger, dugnader og andre anledninger når mange skal spise kake. Dette er en saftig og god kake med kanel, som er enkel å lage og et godt alternativ til sjokoladekaken.
Ingredienser
12
porsjoner
- 1 l kefir
- 8 dl sukker
- 2 ts natron
- 200 g smør, smeltet
- 1.4 l mel
- 3 ss kanel
Glasur
- 150 g smør, smeltet
- 100 g sjokolade
- 250 g melis
- 1 stk egg
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 1 l kefir
- 8 dl sukker
- 2 ts natron
- 200 g smør, smeltet
- 1.4 l mel
- 3 ss kanel
Glasur
- 150 g smør, smeltet
- 100 g sjokolade
- 250 g melis
- 1 stk egg
Bland først sammen kefir, sukker og natron. Smelt smør og vend i røren.
Tilsett mel og kanel. Rør godt sammen til en klumpfri røre.
Ha røren i en smurt langpanne. Stek på 200 grader i cirka 20 minutter.
Glasuren lages når kaken er avkjølt. Smelt smør og sjokoladen, rør så inn melis og egg. Bre over kaken.
Ha over kakepynt om ønskelig. Non Stop og seigmenn er perfekt for bursdag eller avslutning.

Bon appetit!
Bland først sammen kefir, sukker og natron. Smelt smør og vend i røren.
Tilsett mel og kanel. Rør godt sammen til en klumpfri røre.
Ha røren i en smurt langpanne. Stek på 200 grader i cirka 20 minutter.
Glasuren lages når kaken er avkjølt. Smelt smør og sjokoladen, rør så inn melis og egg. Bre over kaken.
Ha over kakepynt om ønskelig. Non Stop og seigmenn er perfekt for bursdag eller avslutning.