Til hovedinnhold

Fisketaco med avokado og kålsalat

1 h
18 varer
637
Fisketaco med avokado og kålsalat

Det trenger ikke være verken vanskelig eller tidkrevende å lage god mat. Denne utgaven av fisketaco er superenkel å tilberede og et supert alternativ til vanlig taco. Fyll på med avokado, mango i terninger, guacamole, kålsalat og chilidressing.

Ingredienser

4
porsjoner
  • 700 g torskefilet, 600-800 gram
  • 1 ts spisskummen, malt
  • 1 ts koriander, malt
  • 1 ts chilipulver, eller chiliflakes
  • 1.5 ts salt
  • 0.5 ts sort pepper, grovmalt
  • olje, til steking

Chilirømme

  • 1 dl rømme
  • 0.5 dl majones
  • 0.5 stk lime, saften
  • 1 fedd hvitløk, revet eller finhakket
  • 1 ss sriracha, (sterk chilisaus)

Ekstra tilbehør

  • tortillalefse, små eller mellomstore
  • guacamole
  • mango, i terninger
  • lime, i båter
  • rødkål, finsnittet
  • rød chili, finsnittet
  • ost, revet, eventuelt smuldret fetaost

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 700 g torskefilet, 600-800 gram
  • 1 ts spisskummen, malt
  • 1 ts koriander, malt
  • 1 ts chilipulver, eller chiliflakes
  • 1.5 ts salt
  • 0.5 ts sort pepper, grovmalt
  • olje, til steking

Chilirømme

  • 1 dl rømme
  • 0.5 dl majones
  • 0.5 stk lime, saften
  • 1 fedd hvitløk, revet eller finhakket
  • 1 ss sriracha, (sterk chilisaus)

Ekstra tilbehør

  • tortillalefse, små eller mellomstore
  • guacamole
  • mango, i terninger
  • lime, i båter
  • rødkål, finsnittet
  • rød chili, finsnittet
  • ost, revet, eventuelt smuldret fetaost
Bland sammen alle ingrediensene til dressingen og klargjør resten av tilbehøret.
Skjær fileten i store biter. Bland sammen spisskummen, koriander, chili, salt og pepper, og krydre fiskestykkene med krydderblandingen.
Varm en stor panne med en skvett olje, og stek torsken i cirka 2 minutter på begge sider over høy varme.
Løft den stekte fisken over på en tallerken og la den hvile et par minutter før servering.
Bruk en gaffel og del torsken i mindre biter. Serveres med ønsket tilbehør.
woman cooking

Bon appetit!

Bland sammen alle ingrediensene til dressingen og klargjør resten av tilbehøret.
Skjær fileten i store biter. Bland sammen spisskummen, koriander, chili, salt og pepper, og krydre fiskestykkene med krydderblandingen.
Varm en stor panne med en skvett olje, og stek torsken i cirka 2 minutter på begge sider over høy varme.
Løft den stekte fisken over på en tallerken og la den hvile et par minutter før servering.
Bruk en gaffel og del torsken i mindre biter. Serveres med ønsket tilbehør.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?