Til hovedinnhold

Enkel tacosuppe

30 min
20 varer
856
Enkel tacosuppe

En enkel tacosuppe er et supert alternativ til den vanlige fredagstacoen! Toppet med tortillachips, rømme og ost er det utrolig godt. Noe av det beste med denne suppen, i tillegg til smaken, er at den er veldig rask å lage. Perfekt middag når du er fysen på noe godt, men ikke har all verdens tid til å lage mat. 

Ingredienser

4
porsjoner
  • solsikkeolje, til steking
  • 4 dl vann
  • 1 stk grønnsaksbuljongterning
  • 1 stk gul løk
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 ss spisskummen
  • 1 ts chilipulver
  • 2 ts paprikapulver
  • 2 ts oregano, tørket
  • 2 bokser hermetiske tomater
  • 1 boks sorte bønner, 290 gram
  • 1 boks kidneybønner, 290 gram
  • 1 klype sukker
  • salt
  • pepper
  • 2 stykker vårløk, store
  • 2 stykker maiskolbe, ferdigkokte
  • 1 boks rømme
  • 1 pose tortillachips
  • 100 g ost

Slik gjør du:

Behold skjermen på mens du lager mat
  • solsikkeolje, til steking
  • 4 dl vann
  • 1 stk grønnsaksbuljongterning
  • 1 stk gul løk
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 ss spisskummen
  • 1 ts chilipulver
  • 2 ts paprikapulver
  • 2 ts oregano, tørket
  • 2 bokser hermetiske tomater
  • 1 boks sorte bønner, 290 gram
  • 1 boks kidneybønner, 290 gram
  • 1 klype sukker
  • salt
  • pepper
  • 2 stykker vårløk, store
  • 2 stykker maiskolbe, ferdigkokte
  • 1 boks rømme
  • 1 pose tortillachips
  • 100 g ost
Kok opp 4 desiliter vann og rør ut grønnsaksbuljongterningen i vannet. Sett til side.
Skyld sorte bønner og kidneybønner i kaldt vann og la det renne godt av.
Finhakk løk og hvitløk. Varm opp solsikkeolje i en kjele og stek løken til den er myk og blank.
Tilsett hvitløk, spisskummen, oregano, paprikapulver og chilipulver og stek i ca. 1 minutt.
Tilsett hermetiserte tomater, buljongvann, sukker, sorte bønner og kidneybønner. Kok opp og la koke i cirka 15 minutter. Smak til med salt og pepper.
Mens suppen koker, forbereder du topping. Skjær vårløk i tynne skiver, skjær maiskorn av maiskolbene og riv ost.
Server suppen med ønsket mengde med knuste tortillachips, rømme, revet ost, vårløk og mais.
woman cooking

Bon appetit!

Kok opp 4 desiliter vann og rør ut grønnsaksbuljongterningen i vannet. Sett til side.
Skyld sorte bønner og kidneybønner i kaldt vann og la det renne godt av.
Finhakk løk og hvitløk. Varm opp solsikkeolje i en kjele og stek løken til den er myk og blank.
Tilsett hvitløk, spisskummen, oregano, paprikapulver og chilipulver og stek i ca. 1 minutt.
Tilsett hermetiserte tomater, buljongvann, sukker, sorte bønner og kidneybønner. Kok opp og la koke i cirka 15 minutter. Smak til med salt og pepper.
Mens suppen koker, forbereder du topping. Skjær vårløk i tynne skiver, skjær maiskorn av maiskolbene og riv ost.
Server suppen med ønsket mengde med knuste tortillachips, rømme, revet ost, vårløk og mais.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?