Til hovedinnhold

Bringebær, jordbær og solbærsyltetøy med honning og chiafrø

30 min
5 varer
178
Bringebær, jordbær og solbærsyltetøy med honning og chiafrø

OBS: Tidsberegningen er ekskludert avkjølingstid.

Ingredienser

1
porsjoner
  • 2.5 dl bringebær
  • 2.5 dl jordbær
  • 2.5 dl solbær
  • 1 dl honning, flytende
  • 3 ss chiafrø

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 2.5 dl bringebær
  • 2.5 dl jordbær
  • 2.5 dl solbær
  • 1 dl honning, flytende
  • 3 ss chiafrø
Rens bærene. Bland halvparten av bærene med honningen i en kasserolle. Kok opp under omrøring. La bærene putre over middels varme i ca. 5 minutter. Trekk kasserollen til side og mos bærene lett med en gaffel. Rør inn resten av bærene og chiafrøene. Kok opp, skru ned varmen og la det hele småputre i 5-10 minutter, eller til syltetøyet tykner. Hell det varme syltetøyet over på varme, rene glass.
woman cooking

Bon appetit!

Rens bærene. Bland halvparten av bærene med honningen i en kasserolle. Kok opp under omrøring. La bærene putre over middels varme i ca. 5 minutter. Trekk kasserollen til side og mos bærene lett med en gaffel. Rør inn resten av bærene og chiafrøene. Kok opp, skru ned varmen og la det hele småputre i 5-10 minutter, eller til syltetøyet tykner. Hell det varme syltetøyet over på varme, rene glass.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?