Til hovedinnhold

Ispinne med vannmelon

25 min
6 varer
281
Ispinne med vannmelon

Ispinne med vannmelon er en gjenskapt skive vannmelon bestående av most vannmelon, kokosmelk og kiwi. Disse ispinnene blir garantert en suksess når temperaturen stiger utendørs!

Ingredienser

12
porsjoner
  • 500 g vannmelon, uten frø
  • 2 - 3 ss sukker
  • 2 ss sitronsaft
  • 50 g mørk sjokolade
  • 1 dl kokosmelk, eller kokoskrem
  • 1.5 ss sukker
  • 2 stykker kiwi

Slik gjør du:

Behold skjermen på mens du lager mat
  • 500 g vannmelon, uten frø
  • 2 - 3 ss sukker
  • 2 ss sitronsaft
  • 50 g mørk sjokolade
  • 1 dl kokosmelk, eller kokoskrem
  • 1.5 ss sukker
  • 2 stykker kiwi
Skjær vekk skallet på melonen og fjern eventuelle frø. Kjør vannmelonkjøttet sammen med 2-3 ss sukker og sitronsaft i en hurtigmikser eller med en stavmikser.
La blandingen stå et par minutter til skummet på toppen har roet seg.
Hakk sjokoladen i små biter. Fordel vannmelonsaften i ispinneformer, fyll de litt over halvveis fulle. Fordel sjokoladebitene - disse skal etterligne melonfrøene.
Sett formene i fryseren. For å få et rent skille mellom de forskjellige lagene er det best å la de få sette seg før du fyller på med neste lag. De behøver ikke å være gjennomfrosne når du gjør dette.
Rør kokosmelken sammen med 1 ½ ss sukker og hell litt kokos i hver form. Sett formene tilbake i fryseren og la kokosmelken få tid til å sette seg.
Skrell og mos kiwi til en jevn pure. Fordel kiwipureen i formene og la ispinnene få stå i fryseren til de er gjennomfrosne.
woman cooking

Bon appetit!

Skjær vekk skallet på melonen og fjern eventuelle frø. Kjør vannmelonkjøttet sammen med 2-3 ss sukker og sitronsaft i en hurtigmikser eller med en stavmikser.
La blandingen stå et par minutter til skummet på toppen har roet seg.
Hakk sjokoladen i små biter. Fordel vannmelonsaften i ispinneformer, fyll de litt over halvveis fulle. Fordel sjokoladebitene - disse skal etterligne melonfrøene.
Sett formene i fryseren. For å få et rent skille mellom de forskjellige lagene er det best å la de få sette seg før du fyller på med neste lag. De behøver ikke å være gjennomfrosne når du gjør dette.
Rør kokosmelken sammen med 1 ½ ss sukker og hell litt kokos i hver form. Sett formene tilbake i fryseren og la kokosmelken få tid til å sette seg.
Skrell og mos kiwi til en jevn pure. Fordel kiwipureen i formene og la ispinnene få stå i fryseren til de er gjennomfrosne.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?