Til hovedinnhold

Burger med avokado- og limemajones

45 min
16 varer
1.8k
Burger med avokado- og limemajones

Burger med avokado- og limemajones er den ultimate hamburgeren! Server den med sursøt løk, bacon og masse cheddarost.

Ingredienser

4
porsjoner

Burger

  • 600 g oksekjøtt, kvernet, gjerne høyrygg
  • salt
  • pepper

Sursøt løk

  • 2 stykker rødløk, små
  • 1.5 ss brunt sukker, eventuelt hvitt sukker
  • 2 ss rødvinseddik
  • salt

Avokado- og limemajones

  • 1 stk avokado, liten
  • 1 stk lime, saften
  • 4 ss majones, eller aioli
  • 1 bunt koriander, liten
  • salt

Ekstra tilbehør

  • BBQ-saus
  • salat
  • syltede jalapeños
  • cheddar
  • bacon, sprøstekt
  • hamburgerbrød, gjerne brioche

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale

Burger

  • 600 g oksekjøtt, kvernet, gjerne høyrygg
  • salt
  • pepper

Sursøt løk

  • 2 stykker rødløk, små
  • 1.5 ss brunt sukker, eventuelt hvitt sukker
  • 2 ss rødvinseddik
  • salt

Avokado- og limemajones

  • 1 stk avokado, liten
  • 1 stk lime, saften
  • 4 ss majones, eller aioli
  • 1 bunt koriander, liten
  • salt

Ekstra tilbehør

  • BBQ-saus
  • salat
  • syltede jalapeños
  • cheddar
  • bacon, sprøstekt
  • hamburgerbrød, gjerne brioche
Lag fire jevne burgere av det kvernede kjøttet. Prøv å unngå å jobbe mye med kjøttet, bare klapp det sammen til burgerfasong. Krydre burgerne med salt og pepper på begge sider.
Rens og skjær løken i tynne skiver. Bland løkskivene med sukker, eddik og salt og la det marinere.
Del og rens avokadoen. Mos avokadokjøttet sammen med limesaft og rør det sammen med majones og hakket koriander. Smak til med salt.
Pensle burgeren med litt olje og grill dem over høy varme i cirka 3-4 minutter på hver side. Legg på osten mot slutten av grillingen.
Varm brødene på grillen og bygg deilige burgere med BBQ-saus, salat, avokado- og limemajones, burger, bacon, jalapeño og sursøt løk.
woman cooking

Bon appetit!

Lag fire jevne burgere av det kvernede kjøttet. Prøv å unngå å jobbe mye med kjøttet, bare klapp det sammen til burgerfasong. Krydre burgerne med salt og pepper på begge sider.
Rens og skjær løken i tynne skiver. Bland løkskivene med sukker, eddik og salt og la det marinere.
Del og rens avokadoen. Mos avokadokjøttet sammen med limesaft og rør det sammen med majones og hakket koriander. Smak til med salt.
Pensle burgeren med litt olje og grill dem over høy varme i cirka 3-4 minutter på hver side. Legg på osten mot slutten av grillingen.
Varm brødene på grillen og bygg deilige burgere med BBQ-saus, salat, avokado- og limemajones, burger, bacon, jalapeño og sursøt løk.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?