Til hovedinnhold

Syltet rødløk med chili

1 h 30 min
5 varer
370
Syltet rødløk med chili

Friskt og syrlig tilbehør som passer til taco, salater og sandwicher.

Ingredienser

6
porsjoner
  • 2 stk rødløk
  • 0.5 dl eddik 7%
  • 1 dl sukker, finkornet
  • 1 dl vann
  • 0.5 stk habanero, rød, renset for frø

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 2 stk rødløk
  • 0.5 dl eddik 7%
  • 1 dl sukker, finkornet
  • 1 dl vann
  • 0.5 stk habanero, rød, renset for frø
Rens og finsnitt rødløken. Ha løken over på et passende glass eller boks med tett lokk. Bland eddik, sukker, vann og chili i en liten kasserolle. Kok opp laken og la den småkoke til alt sukkeret er oppløst. Hell laken over løken og sett på lokket. Løken er klar til bruk etter omtrent en time og holder seg fint i kjøleskapet en ukes tid.
woman cooking

Bon appetit!

Rens og finsnitt rødløken. Ha løken over på et passende glass eller boks med tett lokk. Bland eddik, sukker, vann og chili i en liten kasserolle. Kok opp laken og la den småkoke til alt sukkeret er oppløst. Hell laken over løken og sett på lokket. Løken er klar til bruk etter omtrent en time og holder seg fint i kjøleskapet en ukes tid.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?