Til hovedinnhold

Bløtkokte egg med brødsoldater og gressløksmør

25 min
6 varer
116
Bløtkokte egg med brødsoldater og gressløksmør

En rask og enkel forrett eller helgefrokost.

Ingredienser

4
porsjoner
  • 4 skive(r) loff, store
  • 100 g meierismør, romtemperert
  • 1 bunt gressløk
  • 4 stk egg, store og romtempererte
  • flaksalt
  • pepper

Slik gjør du:

  • 4 skive(r) loff, store
  • 100 g meierismør, romtemperert
  • 1 bunt gressløk
  • 4 stk egg, store og romtempererte
  • flaksalt
  • pepper
Skjær loffskivene i jevne fingertykke stenger. Rist brødstengene under grill i ovn. Snu stengene underveis slik at de raskt blir grillet/ristet på alle sider. Stengene skal være gylne og sprø på utsiden, og myke og saftige inni.
Rør sammen smør og hakket gressløk til gressløksmør, eller kjør det sammen med en stavmikser.
Legg eggene forsiktig i kokende vann og kok eggene i 4-5 minutter. Server de bløtkokte eggene med «brødsoldater» og gressløksmør.
woman cooking

Bon appetit!

Skjær loffskivene i jevne fingertykke stenger. Rist brødstengene under grill i ovn. Snu stengene underveis slik at de raskt blir grillet/ristet på alle sider. Stengene skal være gylne og sprø på utsiden, og myke og saftige inni.
Rør sammen smør og hakket gressløk til gressløksmør, eller kjør det sammen med en stavmikser.
Legg eggene forsiktig i kokende vann og kok eggene i 4-5 minutter. Server de bløtkokte eggene med «brødsoldater» og gressløksmør.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?