Til hovedinnhold

Pizza med salsiccia, blåmuggost og granateple

15 min
6 varer
270
Pizza med salsiccia, blåmuggost og granateple

Pizza med salsiccia, blåmuggost og granateple er en pizza litt utenom det vanlige. Smakene passer perfekt sammen, og sjansen er stor for at du vil elske den!

Ingredienser

1
porsjoner
  • 1 stk pizzabunn
  • 2 ss tomatsaus
  • 50 g mozzarella, revet
  • 50 g salsicca, pølse, rå
  • 30 g gorgonzola
  • 23 ss granateplekjerner

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 1 stk pizzabunn
  • 2 ss tomatsaus
  • 50 g mozzarella, revet
  • 50 g salsicca, pølse, rå
  • 30 g gorgonzola
  • 23 ss granateplekjerner
Smør bunnen med tomatsaus og dryss over osten.
Klem rå salsiccia-farse ut av pølsen og rett over på pizzaen i små boller eller lignende formasjoner. Avslutt med teskjestore biter gorgonzola her og der.
Stek pizzaen ved 250 grader i stekeovn i ca. 8 minutter. Dryss over granateplekjerner før servering.
Får du ikke tak i rå salsiccia, kan du bruke en annen godt krydret, gjerne rå, pølse.
woman cooking

Bon appetit!

Smør bunnen med tomatsaus og dryss over osten.
Klem rå salsiccia-farse ut av pølsen og rett over på pizzaen i små boller eller lignende formasjoner. Avslutt med teskjestore biter gorgonzola her og der.
Stek pizzaen ved 250 grader i stekeovn i ca. 8 minutter. Dryss over granateplekjerner før servering.
Får du ikke tak i rå salsiccia, kan du bruke en annen godt krydret, gjerne rå, pølse.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?