Til hovedinnhold

Pølseruller

45 min
7 varer
220
Pølseruller

Selv om pølser grillet på bål fortsatt er lykke hos barna er det alltid greit med et par andre enkle alternativer som kan forberedes i forveien. Så kanskje det kan friste med noen pølseruller? 
For de minste er det kanskje nok med ketchup. For de eldre i turfølget kan jeg anbefale å smøre butterdeigen med en skikkelig godt krydret mangochutney, før du legger på gode pølser og pakker det hele sammen. Rullene steker du gylne og sprø i ovn. 

Ingredienser

4
porsjoner
  • 4 plate(r) butterdeig
  • 8 stykker grillpølse, Gode, og gjerne rå
  • 4 ss mango chutney, Helst en spicy variant
  • ketchup
  • sennep
  • egg, Sammenvispet til pensling
  • sesamfrø, Eller nigellafrø til pynt

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 4 plate(r) butterdeig
  • 8 stykker grillpølse, Gode, og gjerne rå
  • 4 ss mango chutney, Helst en spicy variant
  • ketchup
  • sennep
  • egg, Sammenvispet til pensling
  • sesamfrø, Eller nigellafrø til pynt
Varm ovnen til 200 grader.
Tin butterdeigsplatene og kjevl hver plate ut til et stort rektangel.
Del hvert rektangel i to like deler (hver del stor nok til å pakke inn en pølse, så størrelsen kommer an på størrelsen på pølsene).
Smør butterdeigen med et lag mangochutney eller sennep og ketchup hvis du heller ønsker det (eller alt på en gang).
Legg på pølsen og pakk/brett/rull butterdeigen rundt pølsen. Bruk en gaffel og klem lett sammen ev skjøter.
Pensle pølserullene med egg og dryss over sesamfrø og nigellafrø.
Lag noen små snitt i butterdeigen (slik at dampen kommer ut) og stek pølserullene i ca. 25 minutter, eller til butterdeigen er gyllen og stekt.
woman cooking

Bon appetit!

Varm ovnen til 200 grader.
Tin butterdeigsplatene og kjevl hver plate ut til et stort rektangel.
Del hvert rektangel i to like deler (hver del stor nok til å pakke inn en pølse, så størrelsen kommer an på størrelsen på pølsene).
Smør butterdeigen med et lag mangochutney eller sennep og ketchup hvis du heller ønsker det (eller alt på en gang).
Legg på pølsen og pakk/brett/rull butterdeigen rundt pølsen. Bruk en gaffel og klem lett sammen ev skjøter.
Pensle pølserullene med egg og dryss over sesamfrø og nigellafrø.
Lag noen små snitt i butterdeigen (slik at dampen kommer ut) og stek pølserullene i ca. 25 minutter, eller til butterdeigen er gyllen og stekt.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?