Til hovedinnhold

Enkel Rocky Road

30 min
7 varer
603
Enkel Rocky Road

Enkel Rocky Road er hjemmelaget julegodt som du enkelt lager selv. Her er det bare å fylle med det du ønsker - vi har her laget en blanding av sprøtt, salt og søtt, som karamell, peanøtter og kjeks. Det tar ikke lang tid å lage Rocky Road - det er rett og slett veldig enkelt. Men den trenger noen timer til å stivne i kjøleskapet.
Oppskriften passer til en liten langpanne eller firkantet form ca. 20 x 20 cm.

Ingredienser

4
porsjoner
  • 170 g smør
  • 4 ss sirup, lys
  • 400 g mørk sjokolade, hakket i biter

Fyll

  • 100 g mariekjeks, knuste
  • 100 g non stop, spar noen til pynt
  • 100 g karamell, gjerne smørbukk
  • 100 g peanøtter, spar noen til pynt

Slik gjør du:

Behold skjermen på mens du lager mat
  • 170 g smør
  • 4 ss sirup, lys
  • 400 g mørk sjokolade, hakket i biter

Fyll

  • 100 g mariekjeks, knuste
  • 100 g non stop, spar noen til pynt
  • 100 g karamell, gjerne smørbukk
  • 100 g peanøtter, spar noen til pynt
Smelt smør i en kjele og rør inn sirup. Tilsett hakket sjokolade og rør til en jevn blanding.
Ha sjokoladen over i en bolle. Tilsett Non Stop, peanøtter, karamell og knuste kjeks. Bland alt godt sammen.
Dekk en liten langpanne eller form med bakepapir. Hell sjokoladeblandingen i formen. Dryss over peanøtter og Non Stop på toppen.
Sett i kjøleskapet til sjokoladen stivner, gjerne over natten.
woman cooking

Bon appetit!

Smelt smør i en kjele og rør inn sirup. Tilsett hakket sjokolade og rør til en jevn blanding.
Ha sjokoladen over i en bolle. Tilsett Non Stop, peanøtter, karamell og knuste kjeks. Bland alt godt sammen.
Dekk en liten langpanne eller form med bakepapir. Hell sjokoladeblandingen i formen. Dryss over peanøtter og Non Stop på toppen.
Sett i kjøleskapet til sjokoladen stivner, gjerne over natten.

Knasende god Rocky Road

Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?