Til hovedinnhold

Asiatisk ribbekrydder

5 min
8 varer
124
Asiatisk ribbe
Sara Johannessen Meek

Lag et deilig, alternativt ribbekrydder for en ekstra piff på årets juleribbe. Gni krydderblandingen på alle sider av ribba og la den ligge i kjøleskapet natten over, eller gjerne lenger.

Ingredienser

6
porsjoner
  • 2 ts fennikelfrø
  • 1 ts korianderfrø
  • 1 ts kinesisk five spice-krydder
  • 1 ts chiliflak
  • 4 stk hvitløksfedd
  • 3 ts rosmarin, eller timian
  • 1 stk appelsinskall, revet
  • 4 ss olivenolje, mild

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 2 ts fennikelfrø
  • 1 ts korianderfrø
  • 1 ts kinesisk five spice-krydder
  • 1 ts chiliflak
  • 4 stk hvitløksfedd
  • 3 ts rosmarin, eller timian
  • 1 stk appelsinskall, revet
  • 4 ss olivenolje, mild
Knus fennikel og korianderfrø i en morter, eller krydderboks til stavmikser. Tilsett five spice, chili, hakket hvitløk, rosmarin/timian, appelsinskall og olje. Knus alt godt sammen.
Gni ribba inn med krydderblandingen og salt og pepper på alle sider. Pakk ribba inn i aluminiumsfolie og la den ligge kjølig med svoren ned natten over, eller lenger.
woman cooking

Bon appetit!

Knus fennikel og korianderfrø i en morter, eller krydderboks til stavmikser. Tilsett five spice, chili, hakket hvitløk, rosmarin/timian, appelsinskall og olje. Knus alt godt sammen.
Gni ribba inn med krydderblandingen og salt og pepper på alle sider. Pakk ribba inn i aluminiumsfolie og la den ligge kjølig med svoren ned natten over, eller lenger.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?