Til hovedinnhold

Taco med laksetartar

15 min
10 varer
246
Taco med laksetartar

Dette er en veldig god vri på taco og fisketaco. Når du lager taco med laksetartar, blir nemlig fisktacoen litt annerledes enn hvis du bruker stekt hvit eller rød fisk med kryddermiks. Laks av sushi-kvalitet er her blandet med litt olje, lime og friske urter. Servert i nystekte, puffede tacoskjell med guacamole, mango- og ananassalsa og hurtigsyltet rødkål er det en skikkelig taco-høydare.

Ingredienser

4
porsjoner
  • 400 g laksefilet, av sushikvalitet
  • 6 ss olivenolje
  • 0.5 stk lime
  • 2 ss gressløk, hakket
  • 2 ss koriander, hakket
  • salt og kvernet pepper

Til servering

  • tacoskjell
  • guacamole
  • salsa, f.eks mango- og ananassalsa
  • rødkål, hurtigsyltet

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 400 g laksefilet, av sushikvalitet
  • 6 ss olivenolje
  • 0.5 stk lime
  • 2 ss gressløk, hakket
  • 2 ss koriander, hakket
  • salt og kvernet pepper

Til servering

  • tacoskjell
  • guacamole
  • salsa, f.eks mango- og ananassalsa
  • rødkål, hurtigsyltet
Skjær laksen i små terninger og rør laksen sammen med olivenolje, og limesaft. Smak til med salt og kvernet pepper og bland inn gressløk og koriander.
woman cooking

Bon appetit!

Skjær laksen i små terninger og rør laksen sammen med olivenolje, og limesaft. Smak til med salt og kvernet pepper og bland inn gressløk og koriander.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?