Til hovedinnhold

Grillet mais med chili- og yuzumajones

15 min
8 varer
176
Grillet mais med chili- og yuzumajones

Grillet mais får en japansk vri servert med majones som er smakt til med sterk chilisaus og yuzujus (laget av japansk sitrusfrukt). Enkelt å lage, lett å like og fullt mulig å uttale.

Ingredienser

4
porsjoner
  • 4 stykker maiskolbe, ferske
  • 3 dl majones
  • 2 ss sriracha
  • 2 ss yuzujus, eller ferskpresset lime
  • 2 stykker vårløk
  • 1 bunt koriander
  • 1 klype chiliflak
  • 2 ts sesamfrø, ristede, gjerne sorte og lyse

Slik gjør du:

  • 4 stykker maiskolbe, ferske
  • 3 dl majones
  • 2 ss sriracha
  • 2 ss yuzujus, eller ferskpresset lime
  • 2 stykker vårløk
  • 1 bunt koriander
  • 1 klype chiliflak
  • 2 ts sesamfrø, ristede, gjerne sorte og lyse
Rens og kok maiskolbene i saltet vann i 6 minutter. La kolbene få renne godt av seg.
Grill maisen på alle sider.
Rør sammen majones, chilisaus og yuzu/limesaft. Finsnitt vårløken.
Server maisen med chili- og limemajones, vårløk og hakket koriander. Dryss over chili og sesamfrø.
woman cooking

Bon appetit!

Rens og kok maiskolbene i saltet vann i 6 minutter. La kolbene få renne godt av seg.
Grill maisen på alle sider.
Rør sammen majones, chilisaus og yuzu/limesaft. Finsnitt vårløken.
Server maisen med chili- og limemajones, vårløk og hakket koriander. Dryss over chili og sesamfrø.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?