Til hovedinnhold

Sjokoladekuler med Oboy

30 min
6 varer
690
Sjokoladekuler med Oboy

Sjokoladekuler med Oboy er raske å lage og supergode! De inneholder havregryn og sjokolademelkpulver og har mild sjokoladesmak. Sjokoladekulene bør oppbevares i kjøleskapet, men kan fint sendes med i lunsjboksen eller tas med på tur. Disse er garantert populære hos store og små!
Oppskrift og foto: Kristine Ilstad/Det søte liv.

Ingredienser

8
porsjoner
  • 150 g smør
  • 2 dl melis
  • 2 dl sjokolademelkpulver
  • 6 dl havregryn, små, lettkokte
  • 1 dl melk

Pynt

  • 150 g kokos

Slik gjør du:

  • 150 g smør
  • 2 dl melis
  • 2 dl sjokolademelkpulver
  • 6 dl havregryn, små, lettkokte
  • 1 dl melk

Pynt

  • 150 g kokos
Bland smeltet smør med melis og Oboy eller annet sjokolademelkpulver. Ha i havregryn og melken. Rør blandingen godt sammen og la den stå i kjøleskapet i minst 30 minutter. Da vil havregrynene svelle opp og gjøre massen fastere.
Ha kokos i en flat suppebolle eller liknende. Form små kuler av deigen med hendene og rull dem forsiktig i kokosen. Det kan være lurt å fukte hendene med vann jevnlig for at havregrynsmassen ikke skal klistre seg for mye til fingrene.
Sett sjokoladekulene med Oboy på et brett og sett brettet i kjøleskapet til kulene har stivnet. Når kulene er stive kan du ha dem i en kakeboks eller en liten plastikkpose som oppbevares kjølig.
Sett sjokoladekulene med Oboy på et brett og sett brettet i kjøleskapet til kulene har stivnet. Når kulene er stive kan du ha dem i en kakeboks eller en liten plastikkpose som oppbevares kjølig.
woman cooking

Bon appetit!

Bland smeltet smør med melis og Oboy eller annet sjokolademelkpulver. Ha i havregryn og melken. Rør blandingen godt sammen og la den stå i kjøleskapet i minst 30 minutter. Da vil havregrynene svelle opp og gjøre massen fastere.
Ha kokos i en flat suppebolle eller liknende. Form små kuler av deigen med hendene og rull dem forsiktig i kokosen. Det kan være lurt å fukte hendene med vann jevnlig for at havregrynsmassen ikke skal klistre seg for mye til fingrene.
Sett sjokoladekulene med Oboy på et brett og sett brettet i kjøleskapet til kulene har stivnet. Når kulene er stive kan du ha dem i en kakeboks eller en liten plastikkpose som oppbevares kjølig.
Sett sjokoladekulene med Oboy på et brett og sett brettet i kjøleskapet til kulene har stivnet. Når kulene er stive kan du ha dem i en kakeboks eller en liten plastikkpose som oppbevares kjølig.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?