Til hovedinnhold

Krabberøre

10 min
8 varer
84
Krabberøre

Sommer er krabbesesong! Prøv denne digge påleggsrøren på godt surdeigsbrød i varmen. 

Ingredienser

2
porsjoner
  • 1 stk krabbeskjell
  • 2 ss majones
  • 2 ss rømme, eller creme fraiche
  • 20 g lakserogn, eller rognkjeksrogn
  • 0.5 stk rødløk
  • 2 ts sitronsaft
  • 1 klype salt og kvernet pepper, smak til!
  • 1 bunt kjørvel, til topping

Slik gjør du:

Behold skjermen på mens du lager mat
  • 1 stk krabbeskjell
  • 2 ss majones
  • 2 ss rømme, eller creme fraiche
  • 20 g lakserogn, eller rognkjeksrogn
  • 0.5 stk rødløk
  • 2 ts sitronsaft
  • 1 klype salt og kvernet pepper, smak til!
  • 1 bunt kjørvel, til topping
Rør sammen majones, rømme eller creme fraiche og sitronsaft. Bland inn krabbekjøttet og rogn.
Rør sammen majones, rømme eller creme fraiche og sitronsaft. Bland inn krabbekjøttet og rogn.
Finhakk rødløk og bland inn. Smak til med salt og pepper.
Server krabberøre på godt brød, og topp med frisk kjørvel. Ha eventuelt ekstra rognkjeksrogn på toppen.
woman cooking

Bon appetit!

Rør sammen majones, rømme eller creme fraiche og sitronsaft. Bland inn krabbekjøttet og rogn.
Rør sammen majones, rømme eller creme fraiche og sitronsaft. Bland inn krabbekjøttet og rogn.
Finhakk rødløk og bland inn. Smak til med salt og pepper.
Server krabberøre på godt brød, og topp med frisk kjørvel. Ha eventuelt ekstra rognkjeksrogn på toppen.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?