Til hovedinnhold

Sennepsbakt laks med grønne bønner

25 min
10 varer
344
Sennepsbakt laks med grønne bønner

Å bake laks er ingen stor kunst, men det smaker veldig godt!

Ingredienser

4
porsjoner
  • 4 stk laksefilet
  • 3 ss dijonsennep, grov
  • 4 ss olivenolje
  • 1 bunt dill, liten
  • 4 ss lettrømme
  • 200 g aspargesbønner
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 stk sjalottløk, stor
  • salt, etter smak
  • pepper, etter smak

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 4 stk laksefilet
  • 3 ss dijonsennep, grov
  • 4 ss olivenolje
  • 1 bunt dill, liten
  • 4 ss lettrømme
  • 200 g aspargesbønner
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 stk sjalottløk, stor
  • salt, etter smak
  • pepper, etter smak
Legg laksestykkene på et smurt stekebrett. Krydre med salt og pepper. Rør sammen 2 spiseskjeer sennep og 2 spiseskjeer olje.
Fordel blandingen jevnt over fiskestykkene. Bak laksen ved 180 grader i ca. 10 minutter. Fjern stilkfestene på aspargesbønnene og kok dem knapt møre i fosskokende lettsaltet vann.
Hell av vannet og vend aspargesbønnene med finhakket sjalottløk, sitronsaft og 2 spiseskjeer olivenolje. Krydre med salt og pepper.
Rør sammen rømme, 1 spiseskjeer sennep og 2 spiseskjeer hakket dill.
Server laksen med sennepsrømmen og aspargesbønner. Dryss over dill.
woman cooking

Bon appetit!

Legg laksestykkene på et smurt stekebrett. Krydre med salt og pepper. Rør sammen 2 spiseskjeer sennep og 2 spiseskjeer olje.
Fordel blandingen jevnt over fiskestykkene. Bak laksen ved 180 grader i ca. 10 minutter. Fjern stilkfestene på aspargesbønnene og kok dem knapt møre i fosskokende lettsaltet vann.
Hell av vannet og vend aspargesbønnene med finhakket sjalottløk, sitronsaft og 2 spiseskjeer olivenolje. Krydre med salt og pepper.
Rør sammen rømme, 1 spiseskjeer sennep og 2 spiseskjeer hakket dill.
Server laksen med sennepsrømmen og aspargesbønner. Dryss over dill.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?