Til hovedinnhold

Ispinner med yoghurt, bær og müsli

10 min
3 varer
157
Ispinner med yoghurt, bær og müsli
Maria V. Bondeson /Mariassaltogsott.no

Maria V. Bondeson, som står bak matbloggen Mariassaltogsott.no, sverger til frokostpinner med yoghurt, müsli og bær om sommeren. Hun anbefaler å lage mange ispinner om gangen, så har du alltid en kjapp frokostpinne for hånden. Hun tipser også om at pinneisen er perfekt som et lite mellommåltid, snack eller rett og slett som dessert.

Det er ikke angitt mengder i denne oppskriften fordi alle pinneis-former er ulike og fordi det er smak og behag som gjelder. Noen foretrekker mer yoghurt enn bær, mens andre vil ha mer bær enn yoghurt. Sødmen tilpasser du også etter egen smak.

Oppskrift: Maria V. Bondeson / Mariassaltogsott.no

Ingredienser

1
porsjoner
  • yogurt
  • bær, friske, hele eller most
  • musli

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • yogurt
  • bær, friske, hele eller most
  • musli
Finn frem en pinneis-form.
Bruk en skje og legg yoghurt og bær lagvis til formene er fylt nesten helt opp. Bruk den yoghurten du liker best.
Dryss litt müsli på toppen, sett i pinner og fryseren i minst 5-6 timer.
Nytes som frokost, dessert eller et forfriskende mellommåltid!
woman cooking

Bon appetit!

Finn frem en pinneis-form.
Bruk en skje og legg yoghurt og bær lagvis til formene er fylt nesten helt opp. Bruk den yoghurten du liker best.
Dryss litt müsli på toppen, sett i pinner og fryseren i minst 5-6 timer.
Nytes som frokost, dessert eller et forfriskende mellommåltid!
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?