Til denne asiatisk inspirerte råkostsalaten kan du også tilsette kjøtt eller fisk etter smak og behag, som for eksempel reker, strimlet kylling, roastbiff eller skinke. Ristet og knust ris i dressingen kan erstattes med 2 spiseskjeer hakkede peanøtter. Papaya kan også byttes ut med mango.
Rist riskornene til dressingen i en tørr og middelsvarm stekepanne til risen blir gyllenbrun.
Knus den ristede risen i en morter og visp sammen alle ingrediensene til dressingen.
Rens og skjær papayaen i tynne strimler.
Finsnitt sukkererter, rødløk, paprika, gulrot og slangeagurk. Lag eventuelt lange, tynne bånd av slangeagurken med hjelp av en grønnsaksskreller (unngå å bruke den bløte kjernen).
Skjær reddikene i tynne skiver. Bland alle grønnsakene i en bolle og tilsett dressing og friske urter.
Bland godt og fordel salaten på tallerkener, eller ha alt på et fat.
Bon appetit!
Rist riskornene til dressingen i en tørr og middelsvarm stekepanne til risen blir gyllenbrun.
Knus den ristede risen i en morter og visp sammen alle ingrediensene til dressingen.
Rens og skjær papayaen i tynne strimler.
Finsnitt sukkererter, rødløk, paprika, gulrot og slangeagurk. Lag eventuelt lange, tynne bånd av slangeagurken med hjelp av en grønnsaksskreller (unngå å bruke den bløte kjernen).
Skjær reddikene i tynne skiver. Bland alle grønnsakene i en bolle og tilsett dressing og friske urter.
Bland godt og fordel salaten på tallerkener, eller ha alt på et fat.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto