Til hovedinnhold

Omelett med tomater

10 min
8 varer
899
Omelett med tomat

Trenger du tips til en deilig frokost, lunsj, brunsj eller middag, kan jeg anbefale en tomatomelett. Like anvendelig som tomaten selv.

Tips: For en litt «stekt» overflaten kan du sette hele pannen (hvis den tåler det!) under grillelementet (eller sterk overvarme) i ovnen i 2-3 minutter. 

Ingredienser

2
porsjoner
  • 6 stk egg
  • 6 ss vann
  • 250 g tomater
  • 100 g mozzarella, eller fetaost
  • basilikum
  • balsamico, tykk og søt
  • olivenolje
  • salt og kvernet pepper

Slik gjør du:

  • 6 stk egg
  • 6 ss vann
  • 250 g tomater
  • 100 g mozzarella, eller fetaost
  • basilikum
  • balsamico, tykk og søt
  • olivenolje
  • salt og kvernet pepper
Visp sammen egg, vann, salt og pepper.
Fres hvitløk i en klunk olivenolje over middels høy varme til den blir bløt. Hell i eggeblandingen. Fjern stilkfestet med en liten spiss kniv og del tomatene i to, eller skjær dem i tykke skiver. Legg tomatene i eggeblandingen. Fordel osten over og legg på lokk.
La omeletten kose seg over middels høy varme til eggemassen har stivnet.
Avslutt med basilikumblader, balsamico, litt ekstra flaksalt og kvernet sort pepper. Server gjerne omeletten med en grønn salat og godt brød.
woman cooking

Bon appetit!

Visp sammen egg, vann, salt og pepper.
Fres hvitløk i en klunk olivenolje over middels høy varme til den blir bløt. Hell i eggeblandingen. Fjern stilkfestet med en liten spiss kniv og del tomatene i to, eller skjær dem i tykke skiver. Legg tomatene i eggeblandingen. Fordel osten over og legg på lokk.
La omeletten kose seg over middels høy varme til eggemassen har stivnet.
Avslutt med basilikumblader, balsamico, litt ekstra flaksalt og kvernet sort pepper. Server gjerne omeletten med en grønn salat og godt brød.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?