Til hovedinnhold

Pasta med friske tomater

25 min
9 varer
477
Pasta med friske tomater

En superenkel «saus» til pasta er rett og slett hakkede ferske tomater. Blandet med hvitløk, olivenolje, persille og basilikum. Sammen med nykokt pasta og revet parmesan blir det helt enkelt helt perfekt.

Ingredienser

4
porsjoner
  • 400 g spagetti
  • 500 g tomater, klasetomater og andre gode, modne tomater
  • 2 fedd hvitløk
  • 3 ss olivenolje
  • 2 ss bladpersille
  • 3 ss basilikum
  • flaksalt
  • sort pepper
  • parmesan

Slik gjør du:

Behold skjermen på mens du lager mat
  • 400 g spagetti
  • 500 g tomater, klasetomater og andre gode, modne tomater
  • 2 fedd hvitløk
  • 3 ss olivenolje
  • 2 ss bladpersille
  • 3 ss basilikum
  • flaksalt
  • sort pepper
  • parmesan
Fjern stilkfestet på tomatene og skjær tomatene i små biter. Bland tomatene med finhakket hvitløk, olivenolje, persille, basilikum og en god klype flaksalt.
Kok pastaen «al dente» i godt saltet vann.
Hell av kokevannet og bland pastaen sammen med tomatene.
Serveres umiddelbart med revet parmesan, litt ekstra olivenolje og kvernet sort pepper.
woman cooking

Bon appetit!

Fjern stilkfestet på tomatene og skjær tomatene i små biter. Bland tomatene med finhakket hvitløk, olivenolje, persille, basilikum og en god klype flaksalt.
Kok pastaen «al dente» i godt saltet vann.
Hell av kokevannet og bland pastaen sammen med tomatene.
Serveres umiddelbart med revet parmesan, litt ekstra olivenolje og kvernet sort pepper.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?