Til hovedinnhold

Iskaffe med blodappelsin

15 min
5 varer
70
Iskaffe med blodappelsin

Hva er vel bedre enn iskaffe nå i varmen? Denne iskaffen er noe litt annet enn espresso- og melkebasert iskaffe. Den er leskende, og nesten litt som te. Resultatet vil nok variere litt alt ettersom hvilken kaffe du bruker, jeg anbefaler en lysbrent og fruktig kaffe. 

Ingredienser

4
porsjoner
  • 60 g kaffe
  • 1 l vann
  • 2 stykker rød appelsin
  • 4 dl tonic, av god kvalitet
  • 4 håndfull isbiter

Slik gjør du:

Behold skjermen på mens du lager mat
  • 60 g kaffe
  • 1 l vann
  • 2 stykker rød appelsin
  • 4 dl tonic, av god kvalitet
  • 4 håndfull isbiter
Beregn 60 gram kaffe per liter vann. Brygg kaffe som du pleier, men kjøl den ned så raskt som mulig.
Fyll fire glass med isbiter og skvis en halv blodappelsin i hver.
Ha oppi 2/3 kald kaffe og topp med 1/3 tonicvann. Rør litt rundt. Pynt med en skive blodappelsin om du vil.
woman cooking

Bon appetit!

Beregn 60 gram kaffe per liter vann. Brygg kaffe som du pleier, men kjøl den ned så raskt som mulig.
Fyll fire glass med isbiter og skvis en halv blodappelsin i hver.
Ha oppi 2/3 kald kaffe og topp med 1/3 tonicvann. Rør litt rundt. Pynt med en skive blodappelsin om du vil.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?