Til hovedinnhold

Pølse med mexicansk topping

25 min
7 varer
287
Pølse med mexicansk topping

Pølse toppet med tomatsalsa, ost, guacamole, jalapenos og knuste nachochips blir nesten som en tacopølse. Skikkelig digg helgemat!

Tips: Du kan også lage en enklere utgave med bare cheddarost og jalapeno.

Ingredienser

1
porsjoner
  • 2 stk pølse, gode
  • 2 stk pølsebrød, saftige
  • cheddar, revet
  • salsa
  • guacamole, gjerne hjemmelaget
  • jalapeño
  • nachochips

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 2 stk pølse, gode
  • 2 stk pølsebrød, saftige
  • cheddar, revet
  • salsa
  • guacamole, gjerne hjemmelaget
  • jalapeño
  • nachochips
Topp pølse i brød med tomatsalsa og dryss over rikelig med ost. Legg tilbake på grillen over indirekte varme (- gjerne med et lite lokk over) til osten har smeltet. Ha på litt mere tomatsalsa, guacamole, jalapenos og knuste nachochips.
woman cooking

Bon appetit!

Topp pølse i brød med tomatsalsa og dryss over rikelig med ost. Legg tilbake på grillen over indirekte varme (- gjerne med et lite lokk over) til osten har smeltet. Ha på litt mere tomatsalsa, guacamole, jalapenos og knuste nachochips.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?