Til hovedinnhold

Kyllingsalat med bacon

45 min
14 varer
425
Kyllingsalat med bacon

Kyllingsalat med bacon er alltid populært og er en sikker vinner. Topp salaten med litt revet parmesan for ekstra glede og smak.

Ingredienser

2
porsjoner
  • 2 stykker kyllingfilet
  • 4 skive(r) bacon
  • 2 stykker klasetomat
  • 0.5 stk avokado
  • 0.5 stk rødløk
  • 1 stk hjertesalat, eller crispisalat
  • 2 ss majones
  • 2 ss yoghurt naturell
  • 1 stk hvitløksfedd, finhakket
  • sitron
  • friske urter, gressløk, kjørvel, basilikum, estragon
  • brødkrutonger
  • olivenolje
  • salt og kvernet pepper

Slik gjør du:

  • 2 stykker kyllingfilet
  • 4 skive(r) bacon
  • 2 stykker klasetomat
  • 0.5 stk avokado
  • 0.5 stk rødløk
  • 1 stk hjertesalat, eller crispisalat
  • 2 ss majones
  • 2 ss yoghurt naturell
  • 1 stk hvitløksfedd, finhakket
  • sitron
  • friske urter, gressløk, kjørvel, basilikum, estragon
  • brødkrutonger
  • olivenolje
  • salt og kvernet pepper
Varm ovnen til 200 grader.
Gni kyllingfiletene inn med litt olivenolje, salt og pepper. Legg baconskivene og kyllingen på et stekebrett med bakepapir og stek i ovn til baconet blir sprøtt og kyllingen akkurat er gjennomstekt, omtrent 15-20 minutter. Ta ut baconet hvis det blir ferdig før kyllingen.
Bland sammen majones og yoghurt. Tilsett hvitløk og smak til med noen dråper sitronsaft, salt og pepper.
Rens salaten, del bladene fra hverandre og riv i grove biter. Fordel salatbladene på to tallerkener.
Skjær kylling og bacon i jevne biter.
Skjær tomatene og avokadoen i terninger og hakk eller finsnitt løken.
Bland alle ingrediensene sammen med dressingen og fordel blandingen på salatbladene.
Dryss over hakkede urter og krutonger.
woman cooking

Bon appetit!

Varm ovnen til 200 grader.
Gni kyllingfiletene inn med litt olivenolje, salt og pepper. Legg baconskivene og kyllingen på et stekebrett med bakepapir og stek i ovn til baconet blir sprøtt og kyllingen akkurat er gjennomstekt, omtrent 15-20 minutter. Ta ut baconet hvis det blir ferdig før kyllingen.
Bland sammen majones og yoghurt. Tilsett hvitløk og smak til med noen dråper sitronsaft, salt og pepper.
Rens salaten, del bladene fra hverandre og riv i grove biter. Fordel salatbladene på to tallerkener.
Skjær kylling og bacon i jevne biter.
Skjær tomatene og avokadoen i terninger og hakk eller finsnitt løken.
Bland alle ingrediensene sammen med dressingen og fordel blandingen på salatbladene.
Dryss over hakkede urter og krutonger.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?