Kinakålsalat med rå laks, syltet ingefær og soyalimedressing
15 min
12 varer
487
Kinakålsalat med syltet ingefær, rå laks og soyadressing er den ærlige utgaven av min lunsj- eller kveldsmat. Her er det viktig å ta seg tid til finsnitting, kutting og strimling. Det er nemlig enormt stor forskjell på finskåret og røft hakket.
Ingredienser
2
porsjoner
- 0.5 stk kinakål
- 2 stk vårløk
- 2 ss syltet ingefær
- 300 g laksefilet, sushi-kvalitet
- koriander
- sesamfrø, lyse og sorte
Dressing
- 4 ss soyasaus
- 1 ss syltelake, fra ingefæren, eller mirin
- 1 ss limesaft
- 1 ss appelsinsaft, ferskpresset
- 1 ts limeskall, finrevet
- 1 ts appelsinskall, finrevet
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 0.5 stk kinakål
- 2 stk vårløk
- 2 ss syltet ingefær
- 300 g laksefilet, sushi-kvalitet
- koriander
- sesamfrø, lyse og sorte
Dressing
- 4 ss soyasaus
- 1 ss syltelake, fra ingefæren, eller mirin
- 1 ss limesaft
- 1 ss appelsinsaft, ferskpresset
- 1 ts limeskall, finrevet
- 1 ts appelsinskall, finrevet
Rør sammen alle ingrediensene til dressingen.
Finsnitt kinakål, vårløk og syltet ingefær. Skjær laksen i tynne skiver.
Fordel kinakålen i boller og dryss over vårløk og ingefær. Legg på lakseskivene, drypp over dressing og topp med koriander og sesamfrø.

Bon appetit!
Rør sammen alle ingrediensene til dressingen.
Finsnitt kinakål, vårløk og syltet ingefær. Skjær laksen i tynne skiver.
Fordel kinakålen i boller og dryss over vårløk og ingefær. Legg på lakseskivene, drypp over dressing og topp med koriander og sesamfrø.