Til hovedinnhold

Kokospannekaker

25 min
10 varer
229
Kokospannekaker

Kokospannekaker er en super thailandskinspirert dessert. Server den med tropiske frukter som pithaya, litchi eller papaya. Mango og pasjonsfrukt er også kjempegodt til. 

Ingredienser

4
porsjoner
  • 75 g hvetemel
  • 4 ss rismel
  • 3 ss sukker
  • 50 g kokos
  • 1 stk egg, sammenvispet
  • 2.5 dl kokosmelk
  • kokosolje, eller smør eller nøytral olje til steking

Til servering

  • frukt, pithaya, mango, papaya eller litchi
  • kondensert melk, eller honning
  • lime

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 75 g hvetemel
  • 4 ss rismel
  • 3 ss sukker
  • 50 g kokos
  • 1 stk egg, sammenvispet
  • 2.5 dl kokosmelk
  • kokosolje, eller smør eller nøytral olje til steking

Til servering

  • frukt, pithaya, mango, papaya eller litchi
  • kondensert melk, eller honning
  • lime
Bland mel, rismel, sukker og kokosmasse i en bolle.
Lag en grop i midten og hell i egg og kokosmelk.
Bruk en visp og rør blandingen glatt.
Stek små, tykke pannekaker over middels sterk varme.
Server pannekakene med frisk frukt, søt kondensert melk og lime.
woman cooking

Bon appetit!

Bland mel, rismel, sukker og kokosmasse i en bolle.
Lag en grop i midten og hell i egg og kokosmelk.
Bruk en visp og rør blandingen glatt.
Stek små, tykke pannekaker over middels sterk varme.
Server pannekakene med frisk frukt, søt kondensert melk og lime.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?