Til hovedinnhold

Yoghurt med honning, gresskarkjerner og ananas

5 min
5 varer
101
Yoghurt med honning, gresskarkjerner og ananas

Her har du er en mettende yoghurt-frokost, som du lager på fem minutter. Ananas med litt mynte og ristede gresskarkjærner glasert i honning er perfekt med yoghurt til frokost. Oppskrift av Lise von Krogh, lisevonkrogh.wordpress.com

Ingredienser

4
porsjoner
  • ananas, i biter
  • 4 ss mynte, hakket
  • 6 dl yoghurt naturell
  • 6 ss gresskarkjerner
  • 2 ss honning

Slik gjør du:

  • ananas, i biter
  • 4 ss mynte, hakket
  • 6 dl yoghurt naturell
  • 6 ss gresskarkjerner
  • 2 ss honning
Varm opp en stekepanne til høy varme og ha i gresskarkjerne.
La kjernene ligge på stekepannen og rist en gang i blant mens du renser og skjærer opp ananasen.
Bland hakket mynte inn med ananasen og legg det i bunnet av et glass eller i en skål. Legg yoghurt over.
Når gresskarkjernene begynner å poppe eller bli litt svidd, tar du stekepannen av platen. Ha på honning og bland godt.
Legg gresskarkjernene på en liten fjøl eller i en skål og la dem få avkjøle seg litt før du legger dem over yoghurten. De kan også stå i kjøleskapet i ett minutt.
woman cooking

Bon appetit!

Varm opp en stekepanne til høy varme og ha i gresskarkjerne.
La kjernene ligge på stekepannen og rist en gang i blant mens du renser og skjærer opp ananasen.
Bland hakket mynte inn med ananasen og legg det i bunnet av et glass eller i en skål. Legg yoghurt over.
Når gresskarkjernene begynner å poppe eller bli litt svidd, tar du stekepannen av platen. Ha på honning og bland godt.
Legg gresskarkjernene på en liten fjøl eller i en skål og la dem få avkjøle seg litt før du legger dem over yoghurten. De kan også stå i kjøleskapet i ett minutt.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?