Til hovedinnhold

Yoghurt med honning, gresskarkjerner og ananas

5 min
5 varer
104
Yoghurt med honning, gresskarkjerner og ananas

Her har du er en mettende yoghurt-frokost, som du lager på fem minutter. Ananas med litt mynte og ristede gresskarkjærner glasert i honning er perfekt med yoghurt til frokost. Oppskrift av Lise von Krogh, lisevonkrogh.wordpress.com

Ingredienser

4
porsjoner
  • ananas, i biter
  • 4 ss mynte, hakket
  • 6 dl yoghurt naturell
  • 6 ss gresskarkjerner
  • 2 ss honning

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • ananas, i biter
  • 4 ss mynte, hakket
  • 6 dl yoghurt naturell
  • 6 ss gresskarkjerner
  • 2 ss honning
Varm opp en stekepanne til høy varme og ha i gresskarkjerne.
La kjernene ligge på stekepannen og rist en gang i blant mens du renser og skjærer opp ananasen.
Bland hakket mynte inn med ananasen og legg det i bunnet av et glass eller i en skål. Legg yoghurt over.
Når gresskarkjernene begynner å poppe eller bli litt svidd, tar du stekepannen av platen. Ha på honning og bland godt.
Legg gresskarkjernene på en liten fjøl eller i en skål og la dem få avkjøle seg litt før du legger dem over yoghurten. De kan også stå i kjøleskapet i ett minutt.
woman cooking

Bon appetit!

Varm opp en stekepanne til høy varme og ha i gresskarkjerne.
La kjernene ligge på stekepannen og rist en gang i blant mens du renser og skjærer opp ananasen.
Bland hakket mynte inn med ananasen og legg det i bunnet av et glass eller i en skål. Legg yoghurt over.
Når gresskarkjernene begynner å poppe eller bli litt svidd, tar du stekepannen av platen. Ha på honning og bland godt.
Legg gresskarkjernene på en liten fjøl eller i en skål og la dem få avkjøle seg litt før du legger dem over yoghurten. De kan også stå i kjøleskapet i ett minutt.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?