Til hovedinnhold

Laks med nudelsalat og hjemmelaget guacamole

20 min
14 varer
788
Laks med nudelsalat og hjemmelaget guacamole

Med spennende og fargerike grønnsaker er denne retten enkelt å lage, både sunn og god, og man kan spise den ofte.

Det eneste man må passe på er å ikke steke pinjekjernene på høy varme slik at de blir brent.  

Ingredienser

4
porsjoner
  • 4 stk laksefilet
  • karripulver
  • malt ingefær
  • salt
  • pepper
  • 60 g pinjekjerner

Nudelsalat

  • 1 stk rødbeter
  • 1 stk gulrot
  • 2 klype grønnkål
  • 0.25 stk hodekål
  • 0.25 stk rødkål
  • 2 pakke nudler, type shirataki
  • 4 stk avokado, små
  • 4 ss rapsolje

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 4 stk laksefilet
  • karripulver
  • malt ingefær
  • salt
  • pepper
  • 60 g pinjekjerner

Nudelsalat

  • 1 stk rødbeter
  • 1 stk gulrot
  • 2 klype grønnkål
  • 0.25 stk hodekål
  • 0.25 stk rødkål
  • 2 pakke nudler, type shirataki
  • 4 stk avokado, små
  • 4 ss rapsolje
Stek laksefileene i stekepanne og krydre godt med karri, ingefær, salt og pepper.
Skyll grønnsakene og skrell rødbeten og gulroten. Skjær grønnsakene i staver og ha dem i en stekepanne med litt rapsolje. Stek grønnsakene til de er blitt varme, men fortsatt er crispy.
Rett før laksen er stekt ferdig legger du pinjekjernene i pannen. Rist dem lett, pass på så de ikke blir brente.
Senk temperaturen og la laksen hvile.
Del avokadoene i to, ta ut steinen og ta kjøttet i en bolle. Mos avokadokjøttet med en gaffel og tilsett litt pepper. Bland godt.
Kok opp vann og ha i shirataki-nudlene og litt salt. La de fosskoke i ett minutt.
Hell vannet av shirataki-nudlene og legg dem i pannen med grønnsakene. Bland godt og smak til med salt og pepper.
Dandér det hele på en tallerken og servér med det samme.
woman cooking

Bon appetit!

Stek laksefileene i stekepanne og krydre godt med karri, ingefær, salt og pepper.
Skyll grønnsakene og skrell rødbeten og gulroten. Skjær grønnsakene i staver og ha dem i en stekepanne med litt rapsolje. Stek grønnsakene til de er blitt varme, men fortsatt er crispy.
Rett før laksen er stekt ferdig legger du pinjekjernene i pannen. Rist dem lett, pass på så de ikke blir brente.
Senk temperaturen og la laksen hvile.
Del avokadoene i to, ta ut steinen og ta kjøttet i en bolle. Mos avokadokjøttet med en gaffel og tilsett litt pepper. Bland godt.
Kok opp vann og ha i shirataki-nudlene og litt salt. La de fosskoke i ett minutt.
Hell vannet av shirataki-nudlene og legg dem i pannen med grønnsakene. Bland godt og smak til med salt og pepper.
Dandér det hele på en tallerken og servér med det samme.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?