Til hovedinnhold

Laks med nudelsalat og hjemmelaget guacamole

20 min
14 varer
784
Laks med nudelsalat og hjemmelaget guacamole

Med spennende og fargerike grønnsaker er denne retten enkelt å lage, både sunn og god, og man kan spise den ofte.

Det eneste man må passe på er å ikke steke pinjekjernene på høy varme slik at de blir brent.  

Ingredienser

4
porsjoner
  • 4 stk laksefilet
  • karripulver
  • malt ingefær
  • salt
  • pepper
  • 60 g pinjekjerner

Nudelsalat

  • 1 stk rødbeter
  • 1 stk gulrot
  • 2 klype grønnkål
  • 0.25 stk hodekål
  • 0.25 stk rødkål
  • 2 pakke nudler, type shirataki
  • 4 stk avokado, små
  • 4 ss rapsolje

Slik gjør du:

  • 4 stk laksefilet
  • karripulver
  • malt ingefær
  • salt
  • pepper
  • 60 g pinjekjerner

Nudelsalat

  • 1 stk rødbeter
  • 1 stk gulrot
  • 2 klype grønnkål
  • 0.25 stk hodekål
  • 0.25 stk rødkål
  • 2 pakke nudler, type shirataki
  • 4 stk avokado, små
  • 4 ss rapsolje
Stek laksefileene i stekepanne og krydre godt med karri, ingefær, salt og pepper.
Skyll grønnsakene og skrell rødbeten og gulroten. Skjær grønnsakene i staver og ha dem i en stekepanne med litt rapsolje. Stek grønnsakene til de er blitt varme, men fortsatt er crispy.
Rett før laksen er stekt ferdig legger du pinjekjernene i pannen. Rist dem lett, pass på så de ikke blir brente.
Senk temperaturen og la laksen hvile.
Del avokadoene i to, ta ut steinen og ta kjøttet i en bolle. Mos avokadokjøttet med en gaffel og tilsett litt pepper. Bland godt.
Kok opp vann og ha i shirataki-nudlene og litt salt. La de fosskoke i ett minutt.
Hell vannet av shirataki-nudlene og legg dem i pannen med grønnsakene. Bland godt og smak til med salt og pepper.
Dandér det hele på en tallerken og servér med det samme.
woman cooking

Bon appetit!

Stek laksefileene i stekepanne og krydre godt med karri, ingefær, salt og pepper.
Skyll grønnsakene og skrell rødbeten og gulroten. Skjær grønnsakene i staver og ha dem i en stekepanne med litt rapsolje. Stek grønnsakene til de er blitt varme, men fortsatt er crispy.
Rett før laksen er stekt ferdig legger du pinjekjernene i pannen. Rist dem lett, pass på så de ikke blir brente.
Senk temperaturen og la laksen hvile.
Del avokadoene i to, ta ut steinen og ta kjøttet i en bolle. Mos avokadokjøttet med en gaffel og tilsett litt pepper. Bland godt.
Kok opp vann og ha i shirataki-nudlene og litt salt. La de fosskoke i ett minutt.
Hell vannet av shirataki-nudlene og legg dem i pannen med grønnsakene. Bland godt og smak til med salt og pepper.
Dandér det hele på en tallerken og servér med det samme.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?