Visp sammen olivenolje, sitronsaft og honning. Smak dressingen til med salt og kvernet pepper.
Skjær av «fingrene» på fennikelen (ta ev vare på den grønne «dillen») og renskjær bunnen. Skjær fennikel og eple i syltynne skiver rett før servering. (En mandolin er det perfekte redskapet til den jobben.) Del druene i to hvis de er store
Vend fennikel og epleskiver, spinat, druer og nøtter forsiktig sammen med dressingen. Løft salaten over på en passende tallerken eller bolle, og dryss over granateplekjerner. Pynt med den grønne «dillen» fra fennikelen.
Bon appetit!
Visp sammen olivenolje, sitronsaft og honning. Smak dressingen til med salt og kvernet pepper.
Skjær av «fingrene» på fennikelen (ta ev vare på den grønne «dillen») og renskjær bunnen. Skjær fennikel og eple i syltynne skiver rett før servering. (En mandolin er det perfekte redskapet til den jobben.) Del druene i to hvis de er store
Vend fennikel og epleskiver, spinat, druer og nøtter forsiktig sammen med dressingen. Løft salaten over på en passende tallerken eller bolle, og dryss over granateplekjerner. Pynt med den grønne «dillen» fra fennikelen.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto