Til hovedinnhold

Koriander og mynte «chutney»

15 min
7 varer
172
Koriander og mynte «chutney»

Koriander- og mynte «chutney» er et forfriskende og «små-hot» tilbehør som setter en ekstra spiss på måltidet når du velger kjøkkenveien til India.

Oppskrift: Lise Finckenhagen
Foto: Sara Johannessen

Ingredienser

4
porsjoner
  • 4 dl koriander, hakket
  • 2 dl mynte, hakket
  • 1 ss hvitløk, finhakket eller raspet
  • 1 ss ingefær, finrevet, fersk
  • 1 ss grønn chili, finhakket
  • 0.5 dl limesaft
  • 1 klype salt

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 4 dl koriander, hakket
  • 2 dl mynte, hakket
  • 1 ss hvitløk, finhakket eller raspet
  • 1 ss ingefær, finrevet, fersk
  • 1 ss grønn chili, finhakket
  • 0.5 dl limesaft
  • 1 klype salt
Kjør alt til en jevn masse med en stavmikser eller i en hurtig mikser.

Tips:

Krydre blandingen med en liten teskje ristet og knust spisskummen, eller bland inn to spiseskje kokosmasse/revet kokos.
woman cooking

Bon appetit!

Kjør alt til en jevn masse med en stavmikser eller i en hurtig mikser.

Tips:

Krydre blandingen med en liten teskje ristet og knust spisskummen, eller bland inn to spiseskje kokosmasse/revet kokos.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?