Til hovedinnhold

Mini toast med chèvre, fiken og balsamicosirup

30 min
6 varer
223
Mini toast med chèvre, fiken og balsamicosirup
Sara Johannessen

Det er supert å kunne servere gjestene en liten munnfull med en gang de kommer. Mini toast med chèvre, fiken og balsamicosirup passer ypperlig sammen med velkomstdrinken. Oppskriften gir 12-16 stk.

Ingredienser

12
stk
  • 4 skive(r) godt brød, müslibrød, surdeigsbrød eller rugbrød
  • 200 g chevre, helst i rull
  • 3 stk fiken, ferske
  • honning, flytende
  • balsamico, sirup
  • karse, og/eller mynteblader

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 4 skive(r) godt brød, müslibrød, surdeigsbrød eller rugbrød
  • 200 g chevre, helst i rull
  • 3 stk fiken, ferske
  • honning, flytende
  • balsamico, sirup
  • karse, og/eller mynteblader
Del skivene i tre-fire jevne trekanter eller firkanter.
Skjær osten i 12-16 skiver, alt ettersom hvor mange toast du lager.
Toast skivene ved 215 grader i ovnen til de blir sprø på overflaten.
Snu toastskivene, legg en ostebit på hver toast og drypp over noen dråper honning.
Sett toasten tilbake i ovnen og gratiner til osten har blitt varm, myk og gjerne litt gyllen.
Del fikenen i båter og legg en fiken på hver toast. Pynt med noen dråper balsamicosirup, et lite mynteblad og karse.
Serveres varme eller lune.
woman cooking

Bon appetit!

Del skivene i tre-fire jevne trekanter eller firkanter.
Skjær osten i 12-16 skiver, alt ettersom hvor mange toast du lager.
Toast skivene ved 215 grader i ovnen til de blir sprø på overflaten.
Snu toastskivene, legg en ostebit på hver toast og drypp over noen dråper honning.
Sett toasten tilbake i ovnen og gratiner til osten har blitt varm, myk og gjerne litt gyllen.
Del fikenen i båter og legg en fiken på hver toast. Pynt med noen dråper balsamicosirup, et lite mynteblad og karse.
Serveres varme eller lune.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?