Til hovedinnhold

Eggemuffins med chorizo og brokkoli

45 min
9 varer
2.5k
Eggemuffins med chorizo og brokkoli

Disse muffinsene er på en måte miniomeletter i muffinsform. Eggemuffins med chorizo og brokkoli er perfekte å lage med restegrønnsaker du har liggende eller med middagsrester. De kan fryses ned og tas med i matpakken, så tiner de frem til lunsj. Passer godt både kalde og varme.

Oppskriften gir 12 store muffins.

Ingredienser

12
porsjoner
  • 1.5 ts bakepulver
  • 2 ss melk, valgfri type
  • 12 stykker egg
  • 0.5 ts salt
  • 1 klype pepper
  • 1 stk brokkoli
  • 1 stk chorizopølse
  • 50 g parmesan
  • 1 bunt gressløk

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 1.5 ts bakepulver
  • 2 ss melk, valgfri type
  • 12 stykker egg
  • 0.5 ts salt
  • 1 klype pepper
  • 1 stk brokkoli
  • 1 stk chorizopølse
  • 50 g parmesan
  • 1 bunt gressløk
Visp sammen bakepulveret og melken til det skummer.
Deretter visper du inn eggene, salt og pepper.
Del brokkoli i små buketter og chorizo i små biter. Rasp parmesanosten og finhakk gressløken. Bland alt sammen.
Fyll 12 store muffinsformer med eggeblandingen. Ikke fyll helt opp til kanten.
Stek eggemuffinsene ved 175 grader i 20⎼30 minutter. De holder seg 3⎼4 dager i kjøleskapet og kan fryses ned.
woman cooking

Bon appetit!

Visp sammen bakepulveret og melken til det skummer.
Deretter visper du inn eggene, salt og pepper.
Del brokkoli i små buketter og chorizo i små biter. Rasp parmesanosten og finhakk gressløken. Bland alt sammen.
Fyll 12 store muffinsformer med eggeblandingen. Ikke fyll helt opp til kanten.
Stek eggemuffinsene ved 175 grader i 20⎼30 minutter. De holder seg 3⎼4 dager i kjøleskapet og kan fryses ned.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?