Til hovedinnhold

Baguette med manchego og serrano

15 min
6 varer
393
Baguette med manchego og serrano

Som de fleste tapasretter er også denne veldig enkel å tilberede. Du fyller bare en baguette med manchego og serrano, og dermed har du en rett som passer like godt til middag som til lunsj.

Ingredienser

4
porsjoner
  • baguett, nystekte, eller gode rundstykker
  • tomat, modne
  • olivenolje
  • manchego, i tynne skiver
  • serranoskinke, i tynne skiver
  • ruccolasalat

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • baguett, nystekte, eller gode rundstykker
  • tomat, modne
  • olivenolje
  • manchego, i tynne skiver
  • serranoskinke, i tynne skiver
  • ruccolasalat
Del bagetten eller rundstykkene diagonalt og gni underdelene inn med en delt tomat, slik at saften kommer godt inn i brødet.
Dryss over en liten klype flaksalt og avslutt med noen gode dråper olivenolje.
Legg på noen ruccolablader, ost- og skinkeskiver. Topp med overdelen og del i passende biter.
Stikk gjerne gjennom en cocktailpinne slik at alt holder seg på plass.
woman cooking

Bon appetit!

Del bagetten eller rundstykkene diagonalt og gni underdelene inn med en delt tomat, slik at saften kommer godt inn i brødet.
Dryss over en liten klype flaksalt og avslutt med noen gode dråper olivenolje.
Legg på noen ruccolablader, ost- og skinkeskiver. Topp med overdelen og del i passende biter.
Stikk gjerne gjennom en cocktailpinne slik at alt holder seg på plass.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?