Til hovedinnhold

Rekesmørbrød

15 min
9 varer
82
Rekesmørbrød

Noe av det enkleste - og beste du kan servere på terrassen en varm, lys sommerkveld er rekesmørbrød. God loff, god majones, sitron og litt sitron; det er ikke mer som skal til. Og det smaker like godt inne en regnfull vårkveld også. Server gjerne rekesmørbrødene på Kongeloff

Ingredienser

4
porsjoner
  • 500 g reker, pillede
  • 1 pakke majones, gjerne sitronmajones
  • 1 bunt dill
  • kvernet pepper
  • 4 skive(r) loff
  • salat, bruk store, fine blader
  • 0.5 stk agurk
  • 1 stk sitron
  • smør

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 500 g reker, pillede
  • 1 pakke majones, gjerne sitronmajones
  • 1 bunt dill
  • kvernet pepper
  • 4 skive(r) loff
  • salat, bruk store, fine blader
  • 0.5 stk agurk
  • 1 stk sitron
  • smør
Smør brødskivene med et tynt lag smør hvis ønskelig. Legg på salatblader og topp opp med reker, majones og agurk i skiver. Dryss over grovhakket dill og litt kvernet sort pepper. Server sitronbåt ved siden av.
woman cooking

Bon appetit!

Smør brødskivene med et tynt lag smør hvis ønskelig. Legg på salatblader og topp opp med reker, majones og agurk i skiver. Dryss over grovhakket dill og litt kvernet sort pepper. Server sitronbåt ved siden av.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?