Til hovedinnhold

Laks med «spicy» ingefær- og limesaus

15 min
8 varer
509
Laks med «spicy» ingefær- og limesaus

En enkel, men smaksrik rett som passer fint som til koldtbordet.

Ingredienser

4
porsjoner
  • 400 g laks, renskåret av topp kvalitet

Chili-, ingefær- og limesaus

  • 1 stk rød chili, renset for frø og finhakket
  • 1 ss ingefær, finrevet og fersk
  • 2 fedd hvitløk, finhakket
  • 2 ss sukker, gjerne lysebrunt
  • 3 ss fiskesaus
  • 1 stk lime, saften
  • 2 ss koriander, frisk og hakket

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 400 g laks, renskåret av topp kvalitet

Chili-, ingefær- og limesaus

  • 1 stk rød chili, renset for frø og finhakket
  • 1 ss ingefær, finrevet og fersk
  • 2 fedd hvitløk, finhakket
  • 2 ss sukker, gjerne lysebrunt
  • 3 ss fiskesaus
  • 1 stk lime, saften
  • 2 ss koriander, frisk og hakket
Skjær laksen i ½ cm tynne skiver og legg skivene utover et fat.
Bland sammen alle ingrediensene til sausen, kjør det gjerne raskt sammen med stavmikser. Drypp sausen over lakseskivene rett før servering og pynt med finsnittet vårløk og grovhakket koriander.
woman cooking

Bon appetit!

Skjær laksen i ½ cm tynne skiver og legg skivene utover et fat.
Bland sammen alle ingrediensene til sausen, kjør det gjerne raskt sammen med stavmikser. Drypp sausen over lakseskivene rett før servering og pynt med finsnittet vårløk og grovhakket koriander.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?