Til hovedinnhold

Roastbiff med hjemmelaget remulade

1 h
11 varer
234
Hjemmelaget roastbiff med remulade
Sara Johannessen

Å lage roastbiff er mye enklere enn du tror. Hjemmelaget roastbiff er perfekt på koldtbordet og du vil garantert bli hyllet for din innsats til fellesskapet. En god remulade topper mesterverket. Hjemmelaget remulade rører du sammen på 1-2-3 - bare sjekk oppskriften under.

Roastbiffen kan med fordel lages en dag i forveien før servering.

Ingredienser

1
stk
  • 1 kg flatbiff
  • pepper, grovmalt, en blanding av sort, hvit og rose
  • salt
  • olje, til steking
  • 1 dl friske urter, hakkede, som persille, gressløk, basilikum
  • salt
  • pepper

Hjemmelaget remulade

  • 3 dl majones
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 ts dijonsennep
  • 1 ts worcestershiresaus
  • 4 ss kapers, hakket
  • 5 ss sylteagurk

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 1 kg flatbiff
  • pepper, grovmalt, en blanding av sort, hvit og rose
  • salt
  • olje, til steking
  • 1 dl friske urter, hakkede, som persille, gressløk, basilikum
  • salt
  • pepper

Hjemmelaget remulade

  • 3 dl majones
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 ts dijonsennep
  • 1 ts worcestershiresaus
  • 4 ss kapers, hakket
  • 5 ss sylteagurk
Bind opp kjøttet med hyssing for en jevnere fasong på roastbiffen (må ikke hvis du ikke vil). Gni kjøttet godt inn med salt og pepper.
Brun kjøttet ordentlig godt på alle sider i en varm stekepanne med litt olje. Legg kjøttet over i en ildfast form. Stikk inn et steketermometer og stek roastbiffen videre i ovn ved 80-120 grader til kjernetemperaturen er 54-55 grader (ja den skal være blodig, gå opp til 58 grader hvis du ønsker rosa kjøtt). Steketiden er avhengig av steketemperaturen, men beregne god tid uansett.
La roastbiffen bli helt avkjølt før du skjærer den i så tynne skiver som mulig. Roastbiffen

Hjemmelaget remulade

Rør sammen alle ingrediensene. Smak til med salt og kvernet pepper.
woman cooking

Bon appetit!

Bind opp kjøttet med hyssing for en jevnere fasong på roastbiffen (må ikke hvis du ikke vil). Gni kjøttet godt inn med salt og pepper.
Brun kjøttet ordentlig godt på alle sider i en varm stekepanne med litt olje. Legg kjøttet over i en ildfast form. Stikk inn et steketermometer og stek roastbiffen videre i ovn ved 80-120 grader til kjernetemperaturen er 54-55 grader (ja den skal være blodig, gå opp til 58 grader hvis du ønsker rosa kjøtt). Steketiden er avhengig av steketemperaturen, men beregne god tid uansett.
La roastbiffen bli helt avkjølt før du skjærer den i så tynne skiver som mulig. Roastbiffen

Hjemmelaget remulade

Rør sammen alle ingrediensene. Smak til med salt og kvernet pepper.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?