Til hovedinnhold

Pasta: Bucatini med ost og sort pepper

25 min
4 varer
191
Pasta: Bucatini med ost og sort pepper

Bucatini er en hul spagetti og gir en morsom vri på denne veldig enkle pastamiddagen.
Pecorino er en italiensk fast ost laget av sauemelk. Både pecorino og parmesan kan erstattes med norske faste og smaksrike oster. 

Ingredienser

2
porsjoner
  • 200 g bucatini
  • 2 ss smør
  • 50 g pecorino, eller parmesan
  • 1 ts kvernet pepper

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 200 g bucatini
  • 2 ss smør
  • 50 g pecorino, eller parmesan
  • 1 ts kvernet pepper
Kok pastaen i rikelig med fosskokende godt saltet vann (bruk omtrent en spiseskje salt per liter, smak på vannet!). Husk at pastaen skal kokes «al dente» det vil si at det fortsatt skal være litt tyggemotstand i pastaen.
Ta vare på omtrent halvannen desiliter av kokevannet når du heller den perfekt kokte pastaen over i et dørslag.
Hell kokevannet over i en romslig panne. Kok opp og visp smøret inn i vannet. Hell pastaen over i pannen og skru av varmen. Dryss over ost og pepper og bland alt godt sammen. Serveres straks!
woman cooking

Bon appetit!

Kok pastaen i rikelig med fosskokende godt saltet vann (bruk omtrent en spiseskje salt per liter, smak på vannet!). Husk at pastaen skal kokes «al dente» det vil si at det fortsatt skal være litt tyggemotstand i pastaen.
Ta vare på omtrent halvannen desiliter av kokevannet når du heller den perfekt kokte pastaen over i et dørslag.
Hell kokevannet over i en romslig panne. Kok opp og visp smøret inn i vannet. Hell pastaen over i pannen og skru av varmen. Dryss over ost og pepper og bland alt godt sammen. Serveres straks!
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?