Til hovedinnhold

Spagetti med sitron, chili, hvitløk og persille

25 min
7 varer
1.5k
Spagetti med sitron, chili, hvitløk og persille
Sara Johannessen Meek

Spagetti med sitron, chili, hvitløk og persille gjør du ferdig på tjue minutter. Den smaker deilig og er veldig enkel å lage!

Ingredienser

2
porsjoner
  • 2 fedd hvitløk, finhakket eller most
  • 0.5 stk rød chili, renset for frø og finhakket
  • 2 ss sitronskall, finrevet
  • 2 ss sitronsaft
  • 4 ss olivenolje
  • 0.75 dl bladpersille, hakket
  • 200 g spagetti

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 2 fedd hvitløk, finhakket eller most
  • 0.5 stk rød chili, renset for frø og finhakket
  • 2 ss sitronskall, finrevet
  • 2 ss sitronsaft
  • 4 ss olivenolje
  • 0.75 dl bladpersille, hakket
  • 200 g spagetti
Bland sammen hvitløk, chili, sitronskall, sitronsaft, olivenolje og persille.
Kok pastaen i rikelig med fosskokende, godt saltet vann. Bruk omtrent en spiseskje salt per liter, og smak på vannet!
Husk at pastaen skal kokes «al dente». Det vil si at det fortsatt skal være litt tyggemotstand.
Hell av kokevannet og bland spagettien straks sammen med olje og urteblandingen.
woman cooking

Bon appetit!

Bland sammen hvitløk, chili, sitronskall, sitronsaft, olivenolje og persille.
Kok pastaen i rikelig med fosskokende, godt saltet vann. Bruk omtrent en spiseskje salt per liter, og smak på vannet!
Husk at pastaen skal kokes «al dente». Det vil si at det fortsatt skal være litt tyggemotstand.
Hell av kokevannet og bland spagettien straks sammen med olje og urteblandingen.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?