Til hovedinnhold

Tulipantoast

10 min
4 varer
8
Tulipantoast

Mat skal friste både øyne og gane, og en tulipantoast er definitivt ostesmørbrødet for deg som liker vakker mat! Her har du våren på en skive med deilig fetaost- og reddikskiver. Oppskriften får du fra Instagramkunstner og matentusiast IdaFrosk.

Ingredienser

1
porsjoner
  • 1 skive(r) brød, Bruk brødtype etter eget ønske
  • 2 ss fetaost
  • 3 stykker reddik
  • 3 stykker sukkererter

Slik gjør du:

Behold skjermen på mens du lager mat
  • 1 skive(r) brød, Bruk brødtype etter eget ønske
  • 2 ss fetaost
  • 3 stykker reddik
  • 3 stykker sukkererter
Rist en brødskive og smør på godt med fetaost. Finn frem reddiker og sukkererter.
Rist en brødskive og smør på godt med fetaost. Finn frem reddiker og sukkererter.
Del reddikene i to og skjær ut hakkete kanter. Del av tuppene på en sukkerert som blader og kutt midten i strimler som stilk.
Del reddikene i to og skjær ut hakkete kanter. Del av tuppene på en sukkerert som blader og kutt midten i strimler som stilk.
Tryll frem tulipaner på brødskiven slik. Det smaker ekstra godt med litt balsamicodressing på toppen.
Tryll frem tulipaner på brødskiven slik. Det smaker ekstra godt med litt balsamicodressing på toppen.
woman cooking

Bon appetit!

Rist en brødskive og smør på godt med fetaost. Finn frem reddiker og sukkererter.
Rist en brødskive og smør på godt med fetaost. Finn frem reddiker og sukkererter.
Del reddikene i to og skjær ut hakkete kanter. Del av tuppene på en sukkerert som blader og kutt midten i strimler som stilk.
Del reddikene i to og skjær ut hakkete kanter. Del av tuppene på en sukkerert som blader og kutt midten i strimler som stilk.
Tryll frem tulipaner på brødskiven slik. Det smaker ekstra godt med litt balsamicodressing på toppen.
Tryll frem tulipaner på brødskiven slik. Det smaker ekstra godt med litt balsamicodressing på toppen.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?