Broremanns påskekakao
30 min
5 varer
27
- Lag kakao av mørk sjokolade, anbefaler barsjef Gunnar Zahl ved Broremann bar i Stavanger. Denne enkle "voksen-kakaoen" varmer godt i påsken!
Kilde: Bartender Gunnar Zahl, Broremann bar, for dinmat.
Ingredienser
8
porsjoner
- 4 cl appelsinlikør
- 10 cl sjokolademelk, varm
- 2 ss krem
- appelsinskall
- sjokolade, revet
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 4 cl appelsinlikør
- 10 cl sjokolademelk, varm
- 2 ss krem
- appelsinskall
- sjokolade, revet
Bruk et glass eller en kopp som rommer 1 1/2 - 2 dl.
Ha i varm sjokolade og deretter Cointreau.
Ha pisket kremfløte på toppen.
Pynt med appelsinskall og raspet sjokolade
Tips: Oppskrifter på varm sjokolade:
https://www.godt.no/oppskrift/6028/varm-sjokolade
https://www.godt.no/oppskrift/6028/varm-sjokolade

Bon appetit!
Bruk et glass eller en kopp som rommer 1 1/2 - 2 dl.
Ha i varm sjokolade og deretter Cointreau.
Ha pisket kremfløte på toppen.
Pynt med appelsinskall og raspet sjokolade
Tips: Oppskrifter på varm sjokolade:
https://www.godt.no/oppskrift/6028/varm-sjokolade
https://www.godt.no/oppskrift/6028/varm-sjokolade
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.