Til hovedinnhold

Ravigottesaus

30 min
7 varer
11
Ravigottesaus

Ravigottisaus er godt følge til kokte egg. Eller rør inn et par spiseskjeer i rømme eller kesam og bruk det som dressing til salat eller som saus til stekt fisk.
Kilde: Stavanger Aftenblad

Ingredienser

8
porsjoner
  • 2 ss hvitvinseddik
  • 4 ss olje
  • 2 ss olivenolje, Extra Virgin
  • 1 ts sennep, fransk
  • 1 egg
  • kjørvel, frisk
  • salt og kvernet pepper

Slik gjør du:

Behold skjermen på mens du lager mat
  • 2 ss hvitvinseddik
  • 4 ss olje
  • 2 ss olivenolje, Extra Virgin
  • 1 ts sennep, fransk
  • 1 egg
  • kjørvel, frisk
  • salt og kvernet pepper
Hardkok egget. Bland den kokte eggeplommen og sennep som base for sausen. Rør inn eddik, olje, salt og pepper.
Finhakk kjørvel og bland inn like før servering. Får du ikke tak i kjørvel, kan både frisk flatbladet persille eller timian erstatte den.
woman cooking

Bon appetit!

Hardkok egget. Bland den kokte eggeplommen og sennep som base for sausen. Rør inn eddik, olje, salt og pepper.
Finhakk kjørvel og bland inn like før servering. Får du ikke tak i kjørvel, kan både frisk flatbladet persille eller timian erstatte den.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?