Til hovedinnhold

Salsa verde

30 min
9 varer
4
Salsa verde

Denne smaksbomben av en kald saus er god til fisk eller lyst kjøtt. Også til potetsalat er den ypperlig.
Kilde: Stavanger Aftenblad. Foto: Per Erik Helle

Ingredienser

8
porsjoner
  • 40 g persille
  • 20 g mynte
  • 3 ansjosfilet
  • 1 ss kapers
  • 1 ss hvitvinseddik
  • 0.5 loff
  • 1 hvitløksfedd
  • 1.5 dl olivenolje
  • salt og kvernet pepper

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 40 g persille
  • 20 g mynte
  • 3 ansjosfilet
  • 1 ss kapers
  • 1 ss hvitvinseddik
  • 0.5 loff
  • 1 hvitløksfedd
  • 1.5 dl olivenolje
  • salt og kvernet pepper
Ha alt i en kjøkkenmaskin. Kjør til alt er hakket; skrap rundt kantene. Hell i olje mens maskinen går. Smak til med salt og pepper.
woman cooking

Bon appetit!

Ha alt i en kjøkkenmaskin. Kjør til alt er hakket; skrap rundt kantene. Hell i olje mens maskinen går. Smak til med salt og pepper.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?