Til hovedinnhold

Lettlaget grillolje

30 min
4 varer
11
Lettlaget grillolje

Denne oljen pensles på stykker av okse, svin eller kylling før de grilles.
Kilde: Stavanger Aftenblad. Illustrasjonsfoto: Colourbox.no

Ingredienser

8
porsjoner
  • 4 ss soyasaus
  • 4 ss rapsolje
  • 2 hvitløksfedd
  • kvernet pepper

Slik gjør du:

Behold skjermen på mens du lager mat
  • 4 ss soyasaus
  • 4 ss rapsolje
  • 2 hvitløksfedd
  • kvernet pepper
Press hvitløken og bland sammen med soyasaus og olje (raps- eller olivenolje). Ha i litt nykvernet pepper etter smak.
Pensle oljen på kjøttet og det er klart til å grilles.
La gjerne kjøttet "marineres" i oljen i noen minutter før det grilles.
woman cooking

Bon appetit!

Press hvitløken og bland sammen med soyasaus og olje (raps- eller olivenolje). Ha i litt nykvernet pepper etter smak.
Pensle oljen på kjøttet og det er klart til å grilles.
La gjerne kjøttet "marineres" i oljen i noen minutter før det grilles.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?