Til hovedinnhold

Ramsløkpesto

30 min
4 varer
36
Ramsløkpesto

Denne er blitt en salgsuksess for nisjeprodusenter fra Hardanger. Billig og enkel å lage, prøv den til fisk og asparges
Kilde: Stavanger Aftenblad. Foto: Jonas Haarr Friestad

Ingredienser

8
porsjoner
  • 20 bl ramsløk
  • 2 dl olivenolje
  • havsalt, finmalt
  • kvernet pepper

Slik gjør du:

  • 20 bl ramsløk
  • 2 dl olivenolje
  • havsalt, finmalt
  • kvernet pepper
Skyll ramsløken i kaldt vann. Kjør den i kjøkkenmaskin med olje, salt og pepper til en knudret puré.
Oppbevar pestoen i et plastbeger eller sylteglass. Uten at det slipper luft til, kan den oppbevares i over én måned. Dermed kan du forlenge ramsløksesongen på en enkel måte.
.
woman cooking

Bon appetit!

Skyll ramsløken i kaldt vann. Kjør den i kjøkkenmaskin med olje, salt og pepper til en knudret puré.
Oppbevar pestoen i et plastbeger eller sylteglass. Uten at det slipper luft til, kan den oppbevares i over én måned. Dermed kan du forlenge ramsløksesongen på en enkel måte.
.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?