Til hovedinnhold

Rød pesto

30 min
5 varer
59
Rød pesto

Rød pesto eller tomatpesto kan brukes på salater, til å fylle kjøtt eller fisk og som dressing.

Kilde: Ellen-Christine Lendengen.

Ingredienser

8
porsjoner
  • 5 hvitløksfedd
  • 5 kvaster basilikum
  • 180 g soltørkede tomater
  • 1 ss parmesan
  • 3 dl olivenolje

Slik gjør du:

Behold skjermen på mens du lager mat
  • 5 hvitløksfedd
  • 5 kvaster basilikum
  • 180 g soltørkede tomater
  • 1 ss parmesan
  • 3 dl olivenolje
Skrell hvitløk og del i biter.
Ha hvitløk, basilikum, tomat, parmesan og olje i en blender.
Kjør til en fin masse.
Ha på glass og sett i kjøleskap. Pestoen har god holdbarhet.
woman cooking

Bon appetit!

Skrell hvitløk og del i biter.
Ha hvitløk, basilikum, tomat, parmesan og olje i en blender.
Kjør til en fin masse.
Ha på glass og sett i kjøleskap. Pestoen har god holdbarhet.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?