Til hovedinnhold

Skjebladkake

1 h
5 varer
95
Skjebladkake

Skjebladkake stekes på takke eller i stekepanne. Uansett er de kjempegode med sirup, brunost, syltetøy eller annet pålegg du liker godt!
Kilde: Adresseavisen.

Ingredienser

8
porsjoner
  • 2 l kulturmelk
  • 4 stykker egg
  • 250 g sukker
  • 1 ts natron
  • hvetemel

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 2 l kulturmelk
  • 4 stykker egg
  • 250 g sukker
  • 1 ts natron
  • hvetemel
Bland kulturmelk, egg, sukker og natron.
Rør inn hvetemel til tykk røre.
Ha en god øse til hver kake, som blir en drøy centimeter tykk.
Stek på takke eller stekepanne uten smør.
Spis med sirup, brunost, syltetøy eller lignende.
woman cooking

Bon appetit!

Bland kulturmelk, egg, sukker og natron.
Rør inn hvetemel til tykk røre.
Ha en god øse til hver kake, som blir en drøy centimeter tykk.
Stek på takke eller stekepanne uten smør.
Spis med sirup, brunost, syltetøy eller lignende.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?