Til hovedinnhold

Kylling i pita

30 min
7 varer
550
Kylling i pita

Fylte pitabrød smaker like godt til middag som til kveldskos. Du kan variere hva du vil fylle de med eller se hva du har i kjøleskapet. Litt salat og revet ost sammen med en salsasaus og dressing smaker fortreffelig.
Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Foto: Astrid Hals

Ingredienser

8
porsjoner
  • 4 kyllingfilet
  • 1 gul paprika
  • 1 rød paprika
  • 1 vårløk
  • 4 pitabrød
  • 2 dl crème fraîche
  • 1 pakke tacokrydder

Slik gjør du:

  • 4 kyllingfilet
  • 1 gul paprika
  • 1 rød paprika
  • 1 vårløk
  • 4 pitabrød
  • 2 dl crème fraîche
  • 1 pakke tacokrydder
Sett stekeovnen på 180 grader.
Skjær kyllingfiletene i små terninger, ca. 1 x 1 cm.
Skjær paprikaen i biter og vårløk i ringer.
Stek paprikabitene på middels varme i litt olje i fem minutter. Da blir de søte og gode.
Legg den steket paprikaen på en tallerken.
Skru opp varmen og stek kyllingbitene sammen med vårløk i 3-4 minutter.
Dryss over tacokrydderet og tilsett crème fraîche.
Bland alt godt og la alt bli gjennomvarmt.
Fyll kyllingblandingen i varme pitabrød.
Tips: Det smaker godt med en frisk salat til.
Her finner du oppskrift på grove pitabrød:
https://www.godt.no/oppskrift/4230/grove-pitabroed
woman cooking

Bon appetit!

Sett stekeovnen på 180 grader.
Skjær kyllingfiletene i små terninger, ca. 1 x 1 cm.
Skjær paprikaen i biter og vårløk i ringer.
Stek paprikabitene på middels varme i litt olje i fem minutter. Da blir de søte og gode.
Legg den steket paprikaen på en tallerken.
Skru opp varmen og stek kyllingbitene sammen med vårløk i 3-4 minutter.
Dryss over tacokrydderet og tilsett crème fraîche.
Bland alt godt og la alt bli gjennomvarmt.
Fyll kyllingblandingen i varme pitabrød.
Tips: Det smaker godt med en frisk salat til.
Her finner du oppskrift på grove pitabrød:
https://www.godt.no/oppskrift/4230/grove-pitabroed
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?