Stekte potetbåter
1 h
4 varer
72
Enkel og grei variant av poteter. Passer til alle slags typer stekt kjøtt og pølser.
Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Studio Dreyer-Hensley
Ingredienser
8
porsjoner
- 10 poteter
- 3 ss olje
- 2 ts urtekrydder
- 1 ts salt
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 10 poteter
- 3 ss olje
- 2 ts urtekrydder
- 1 ts salt
Forvarm stekeovnen til 225 °C. Vask potetene godt og del dem i båter som du legger i en langpanne med stekepapir i bunnen.
Pensle med olje, kryddderurter, salt og pepper. Stek i 20 minutter.
Tips: Potetene blir ekstra sprø med varmluft de siste 5 minuttene.

Bon appetit!
Forvarm stekeovnen til 225 °C. Vask potetene godt og del dem i båter som du legger i en langpanne med stekepapir i bunnen.
Pensle med olje, kryddderurter, salt og pepper. Stek i 20 minutter.
Tips: Potetene blir ekstra sprø med varmluft de siste 5 minuttene.