Fylt sjampinjong
30 min
5 varer
125
Smakfulle sjampinjonger med blåmuggost. Server på tapasbordet eller som en forrett med litt grønt til og en grisini.
Kilde: Ellen-Christine Lendengen. Foto: Felix Laate
Ingredienser
8
porsjoner
- 8 sjampinjong
- 8 ts meierismør
- 80 g blåmuggost
- olje
- salt og kvernet pepper
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 8 sjampinjong
- 8 ts meierismør
- 80 g blåmuggost
- olje
- salt og kvernet pepper
Sett steikeovnen på 200 grader.
Ta bort stilken på sjampinjongene.
Sett de med hatten ned.
Ha i smør og ost.
Dryss over litt salt og pepper.
Penlse med litt olje på sjampinjongene.
Sett i ovnen i ca. 6-8 minutter.

Bon appetit!
Sett steikeovnen på 200 grader.
Ta bort stilken på sjampinjongene.
Sett de med hatten ned.
Ha i smør og ost.
Dryss over litt salt og pepper.
Penlse med litt olje på sjampinjongene.
Sett i ovnen i ca. 6-8 minutter.