Til hovedinnhold

Pølsegrateng

30 min
5 varer
937
Pølsegrateng

Her får du en god middag med minimal tilberedning og tidsbruk. Selv om dette er superenkelt, kan det likevel smake godt.

Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Foto: Mari Svenningsen/Opplysningskontoret for egg og kjøtt

Ingredienser

8
porsjoner
  • 300 g kjøttpølse, røkt
  • 200 g pasta
  • 1 boks mais
  • 500 g tomatsaus
  • 100 g gulost, revet

Slik gjør du:

Behold skjermen på mens du lager mat
  • 300 g kjøttpølse, røkt
  • 200 g pasta
  • 1 boks mais
  • 500 g tomatsaus
  • 100 g gulost, revet
Sett stekeovnen på 200 grader.
Kok pasta etter anvisning på pakken. Sil av vannet.
Ha dette i en ildfast form.
Skjær pølser i skiver og ha det sammen med pastaen.
Ha i en boks med mais. Bland alt litt sammen.
Hell tomatsausen (ca 500 gram) over i formen og bland forsiktig. Strø ost på toppen.
Stek i ovn på 200 °C til osten er gyllen i ca. 10 minutter.
Serveres med brød.
woman cooking

Bon appetit!

Sett stekeovnen på 200 grader.
Kok pasta etter anvisning på pakken. Sil av vannet.
Ha dette i en ildfast form.
Skjær pølser i skiver og ha det sammen med pastaen.
Ha i en boks med mais. Bland alt litt sammen.
Hell tomatsausen (ca 500 gram) over i formen og bland forsiktig. Strø ost på toppen.
Stek i ovn på 200 °C til osten er gyllen i ca. 10 minutter.
Serveres med brød.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?